Over HipHuis

Even voorstellen,


Het gezicht achter HipHuis Curacao, dit ben ik Shirien Rekker!!

Even terug naar hoe het begonnen is. Na jaren op het iets minder zonnige maar even eens mooie eiland Terschelling gewoond te hebben was het tijd voor iets anders. Een beetje rondreizen en we zien wel wat er op het pad komt. En toen was ik op Curacao wat een heerlijk eiland en wat een toffe vibe. Beetje touren, duiken op prachtige locaties en voor ik het wist had ik een baantje in een super leuk restaurantje. Ik werd verliefd op het authentieke vissersdorp Boca Sami en toen ik daar een huisje kon krijgen wist ik het hier blijf ik. 

Mijn eigen huis Hip inrichten viel nog wel eens tegen, leuke spulletjes niet te duur waren nog wel eens een uitdaging en daar begon mijn ondernemers brein te denken. Waarom niet zelf beginnen met een leuk winkeltje in woonaccessoires. Voor mij niks nieuws want mijn moeder in Nederland heeft het al jaren. Stap ik toch in haar voetsporen, maar dan wel 8000km verder op.

Zo is het begonnen op Boca Sami een ontzettend leuk en Hip woonwinkeltje & een super fijne web shop en dat onder de naam waar ik zo van houd HipHuis Curacao. 

Maar daar stopt het niet, ik ging verder na een half jaar in de garage besloot ik de sprong te wagen en te verhuizen naar Riffort. Een prachtig monumentenpand op een geweldige locatie. Nou zou je denken doel bereikt maar ik ging nog een stapje verder. Na een halfjaar ging ik in gesprek met Riffort voor een nieuwe unit. Beter zichtbaar en vooral ook een stuk groter. Opnieuw klussen en alles opknappen maar wat ben ik er blij mee. Voor nu is het goed zo en geniet ik van alle klanten in de winkel, de gezelligheid en de mooie mensen. En natuurlijk van alle mooie spullen waar ik jullie blij mee mag maken.

 

En zoals elk bericht sluit ik af met,

 

Liefs,

HipHuis